به گزارش خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه بیرجند، کتاب رژیم غذایی پروتئینی برای فعالیت های ورزشی مقاومتی ترجمه محمد اسماعیل افضل پور استاد فیزیولوژی ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه بیرجند و حسن طاهری چادرنشین و خانم شیلا نایبی فرد و کتاب زعفران دانش فنی مبتنی بر رهیافت های پژوهشی تالیف آقایان محمد علی بهدانی دانشیار گروه آموزشی زراعت و اصلاح نباتات و حمیدرضا فلاحی استادیار گروه آموزشی زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند است.
کتاب فشرده سازی تصویر ثابت و ویدئو با استفاده از متلب ترجمه حسن فرسی دانشیار گروه آموزشی مخابرات دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه بیرجند است.